Hvem er vi..

Hvem er vi..


Hvem er vi...

Vi startet for ca 16 år siden. Det var en drøm å kunne gi alle barn som ønsket å begynne med hest, et lite innblikk i hvordan hestens hverdag var, ikke bare på hesteryggen men også alt annet som faktisk fulgte med det å være hestemenneske.. 

Slik var oppstarten av den lille rideskolen vår med de herlige Shetlandsponniene og i dag har vi fra høst til vår, ridekurs for de mellom 3 og 11 år.

 

Ting utviklet seg og i dag arrangerer vi bursdagsselskaper og alle andre type selskaper både på låven og i den flotte lavvoen vår..

Vi har hester på oppstalling, enten det er korttid eller for helårs.

Sommeren 2019. Vi forandret en del på anlegget vårt, slik at vi kunne ta imot avvente føll på løsdrift med gode spise og inneplass.


Overnatting: Vi leier ut to hytter primært gjennom Airbnb.

Stall_for_utegang_nett-1
CIMG0761

Laila....   Startet veldig tidlig med hestedilla... Flyttet litt rundt og var ganske rask til å finne hest i nærområdet.. Min første opplevelse med instruksjon, var på Nauen rideskole i Tønsberg. Min egen første hest, en 8 år gammel traver som hette Stålgubben, kjøpte jeg for konfirmasjonpengene mine som var på hele 5000 kr. :o)

så lykken var stor når de syntes jeg "trengte" litt fri fra skolegangen og fikk være på Klosterskogen travbane en periode.


Årene som da fulgte, ble fylt av mann og to barn, men var innom hesteverden med jevne mellomrom..

I år 1995, flyttet vi til Australia og der fant jeg min drømmehest Arnie..(Igjen en 8 år gammel "traver" passgjenger)  .som har fulgt meg siden, helt hjem til Norge og  ble hele 28 år.

Mens vi var i Australia, jobbet jeg på en stall, hvor jeg blant annet var guide og tok med turister ut i sandynene og langs strendene på hesteryggen. En god del instruksjon og aktiv på stevne fronten ble det også tid til. Når det var mulig, hjalp jeg en nærliggende stall med oppseling/klargjøring for løp på Travbanen.


Gjennom de siste 15 årene, har det blitt en del kurser på Norsk hestfag skole.Hest og helse. Det har blitt teoretiske faglig stoff om og rundt hest og selvfølgelig mange praktiske kurser på hesteryggen med egen instruktør...


I dag..  Har  ridekurs for de mellom 3 og 11 år,

             åpner et nytt løsdrift anlegg høsten 2019.

Rir daglig Islandshest og trener mye gangartsridning og dressur. Noe konkurranseridning blir det også.


Jacob,mannen til Laila gjennom mange år, liker seg best ute i skogen med fiskestanga eller børsa, men er aktivt med på det som foregår på gården.

Han jobber til daglig i steinbrudd i Larvik. Har gjennom årene, plukket opp mye stoff/kunnskaper om hest og trives godt sammen med alle som kommer hit til oss...

Resten av familien.

Datteren Shila på 31 og sønnen Chris-André på 33..

Shila jobber  utenlands meste parten av året. Chris-André bor i Moss. De trår til når de kan, men det blir selvfølgelig ikke så ofte... :o)


Til slutt Schæfern Akito på 7år.